Poslovni partneri

Svijet sauna
HARVIA - Finska

RENOMIRANI FINSKI PROIZVOĐAČ SAUNKE OPREME

Kako bi saune iz našeg proizvodnog programa efikasno, pouzdano i dugo funkcionirale koristimo opremu najpoznatijeg finskog proizvođača saunske opreme s preko 70 godina tradicije.

Uz već poznatu kvalitetu grijaćih elemenata saunskih peći, Harvia se i u ostalim segmentima prilagođava potrebama i trendovima tržišta.

Saunske peći Harvia dizajnirane su u više od 20 modela saunskih peći i modernih digitalnih upravljačkih jedinica, kao i ostale dodatne opreme koja korisniku osigurava što ugodniji boravak u saunama.

Harvia proizvodi dizajnirani su i proizvedeni u skladu s najvišim normama kvalitete izvedeni iz prvoklasnih materijala s mogućnošću recikliranja.Na taj način proizvodi su usklađeni s ekologijom što pridonosi očuvanju čovjekovog okoliša.

Harvia
HYGROMATIK - Njemačka
Hygromatik

NAJVEĆI NJEMAČKI PROIZVOĐAČ PARO-GENERATORA ZA PARNE KUPELJI

Rečenica koja najbolje opisuje ''misiju'' ovog najkvalitetnijeg svjetskog proizvođača parnih generatora je:“We humidify the air”.

Brend stvaran preko 40 godina garantira vrhunsku kvalitetu i rješenja koja omogućuju dugotrajno korištenje i mogućnost laganog servisa, što se u praksi pokazao kao glavni problem funkcioniranja parnih generatora konkurentskih proizvođača.

Svi parametri i rad generatora mogu se podesiti putem upravljanja mikroprocesorskom tehnologijom, kako bi boravak u parnoj kupelji bio upriličen s puno, puno pare- što je i bit korištenja parne kupelji.

Inovacija u radu Hygromatik generatora je svakako i prilagodba rada u odnosu na tvrdoću vode u kombinaciji sa ''Super flush'' sistemom protiv kamenca.

Hygromatik proizvodi dizajnirani su i proizvedeni u skladu s najvišim normama kvalitete izvedeni iz prvoklasnih materijala s mogućnošću recikliranja.

Na taj način proizvodi su usklađeni s ekologijom što pridonosi očuvanju čovjekovog okoliša.

ROBLON - Danska

DANSKA INOVATIVNOST U RASVJETI I RASVJETNIM EFEKTIMA

Za rasvjetne efekte u našim saunama koristimo usluge poznatog danskog proizvođača Roblon.

Pionirski pristup R & D, razvoja proizvoda i proizvodnje : Inteligentni dizajn, inovativne uporabe tehnologije, funkcionalnost proizvoda su odlike koje krase ovog proizvođača.

ROBLON je najpoznatiji proizvođač fiber- optičke rasvjete u Evropi.

Roblon proizvodi dizajnirani su i proizvedeni u skladu s najvišim normama kvalitete izvedeni iz prvoklasnih materijala s mogućnošću recikliranja.

Na taj način proizvodi su usklađeni s ekologijom što pridonosi očuvanju čovjekovog okoliša.

Roblon
WDT - Njemačka
WDT

RENOMIRANI NJEMAČKI PROIZVOĐAČ WELLNESS EFEKATA U SAUNAMA, PARNIMA KUPELJIMA, TUŠEVIMA, ODMORIŠTIMA ...

Za sve specijalne želje i efekte u našim saunama koristimo WDT, kao pionira u ovom segmentu u svijetu wellness efekata.WDT proizvodi široku paletu proizvoda za mjerenje, kontrolu i doziranje sustava za bazene, SPA & Wellness i industrijskih aplikacija za pročišćavanje vode.

S preko 25 godina iskustva i unaprijeđivanja proizvoda, te kvalitetom i robusnošću svojih proizvoda, WDT Vam garantira dugogodišnje korištenje i uživanje u specijalnim efektima.

WDT proizvodi dizajnirani su i proizvedeni u skladu s najvišim normama kvalitete izvedeni iz prvoklasnih materijala s mogućnošću recikliranja.Na taj način proizvodi su usklađeni s ekologijom što pridonosi očuvanju čovjekovog okoliša.